Vychlazené zelené gazpacho
- Celková doba 1 hod. 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 1 hod.
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1.2 g Bio hrášek v lusku
1 Bio okurka
1 Bio zelená paprika
900 ml Voda
3 pl. Ocet
Sůl, pepř
1 Chilli paprička Espelette v prášku
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Okurku oloupejte a zbavte semínek. Slupky si ponechejte.
Fáze 3 /6
Hrášek oloupejte. Hrášek odložte na jiný recept. Lusky omyjte. Papriku oloupejte. Zbavte semínek.
Fáze 4 /6
Lusky, slupky z papriky a okurky spolu s vodou vložte do nádoby.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Rozmixujte. Propasírujte. Dochuťte solí, pepřem, chilli a octem. Dejte vychladit.