Růžičková kapusta s lanýži
- Celková doba 17 min
- 10 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
800 g Růžičková kapusta vařená pod tlakem
4 pl. Olivový olej
3 tenký plátek Jarní cibulky
2 Limetka, šťáva a kůra
4 pl. Pažitka nasekaná nadrobno
2 pl. Pražené piniové oříšky
3 pl. Sušené brusinky
2 pl. Lanýžový olej
40 g Čerstvě strouhaný parmazán
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience. Pažitku nakrájejte najemno.
Fáze 2 /5
Do nádoby nalijte olej. Přidejte růžičkovou kapustu, cibuli, citronovou kůru, sůl a pepř.
Fáze 3 /5
Opékejte 4 minuty, poté přidejte citronovou šťávu a nechejte odpařit.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Podávejte horké s lanýžovým olejem a zbytkem ingrediencí.