Losos s růžičkovou kapustou - recept EASY FRY & GRILL 2 in 1 XXL | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Losos s růžičkovou kapustou

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 50 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    40 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 4 plátek Čerstvé nebo rozmrazené filety z lososa

  • 500 g Čerstvá růžičková kapusta

  • 3 cl Olivový olej

  • 3 cl Citrónová šťáva

  • 3 strou. Česnek

  • 1 pl. Dijonská hořčice

  • Sůl, pepř

  • 1 čl Kuchyňský olej

Příslušenství

  • Gril
    Gril
  • Oddělovač
    Oddělovač

Příprava

Fáze 1 /6

Očistěte a vykostěte filety z lososa.

Fáze 2 /6

Očistěte a odkrojte konce růžičkové kapusty.

Fáze 3 /6

Do mísy dejte olivový olej, citronovou šťávu, česnek, hořčici, sůl a pepř a vše smíchejte, aby se na povrchu vytvořila tenká napěněná vrstva. Polovinu omáčky přidejte k růžičkové kapustě a zamíchejte velkou lžící. Zbytkem omáčky potřete lososa.

Fáze 4 /6

Klikněte na tlačítko Synchronizace a vyberte program RYBY pro P1 a ZELENINA pro P2.

Fáze 5 /6

Vložte grilovací mřížku do přístroje a položte na ni pečicí papír. Papír potřete olejem. Vložte do přístroje oddělovač. Na jednu stranu dejte polovinu růžičkové kapusty. Spusťte program. Při zaznění časovače přidejte lososa a pokračujte ve vaření.

  • Gril
  • Oddělovač

Fáze 6 /6

Po skončení programu přendejte lososa a růžičkovou kapustu na talíř a postup opakujte s druhou dávkou.