Tyrolský knedlík - recept Kitchen Machines Touch | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Tyrolský knedlík

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 1 hod. 20 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    15 min
  • Chlazení
    45 min

Přísady

6 os.

  • 1 Bujón v kostce

  • 15 cl Voda

  • 250 g Nakrájený tvrdý chléb

  • 2 Vejce

  • 30 g Nakrájená bílá cibule

  • 2 čl Nasekaná petrželka

  • 1 čl Pažitka

  • 25 cl Mléko

  • 30 g Hladká mouka

  • 100 cl Voda

  • 2 špet. Sůl

  • 2 špet. Pepř

  • 10 g Máslo

Příslušenství

  • Šlehač
    Šlehač

Příprava

Fáze 1 /7

Do velkého hrnce dejte vodu s kostkou vývaru a přiveďte k varu.

  • 1 Bujón v kostce
  • 15cl Voda

Fáze 2 /7

Do mísy stroje dejte chléb, mléko, petržel, pažitku, mouku, sůl a pepř.

  • 250g Nakrájený tvrdý chléb
  • 2čl Nasekaná petrželka
  • 1čl Pažitka
  • 25cl Mléko
  • 30g Hladká mouka
  • 2špet. Sůl
  • 2špet. Pepř

Fáze 3 /7

Stiskněte tlačítko "Start" a během programu postupně přidávejte vývar.

  • Šlehač

Fáze 4 /7

Těsto rozdělte na 4 části, vyválejte z něj 4 koule o průměru 23-25 cm, které zploštíte.

Fáze 5 /7

Poté ponořte koule do vroucí vody, snižte oheň na minimum a vařte 15 minut.

Fáze 6 /7

Pro lepší chuť podávejte v keramické misce se lžící másla, které se okamžitě rozpustí.

  • 100cl Voda

Fáze 7 /7

To be solved