Kompletní anglická snídaně
- Celková doba 25 min
- 10 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
180 g Mini klobásky nebo klobásy chipolata, nakrájené na 3 kusy
4 plá. Bůček
2 Středně velká vejce
10 g Máslo na toust
2 Středně velká rajčata, rozkrojená napůl
1 pl. Olivový olej
2 špet. Provensálské bylinky
Sůl, pepř
200 g Fazole v rajčatové omáčce
Příprava
Fáze 1 /3
Přístroj zapněte. Zapněte nádobu č. 1. Nastavte program MANUAL na 7 minut při teplotě 200 °C. Krajíce chleba mírně namazané máslem dejte na desku v nádobě č. 1. Poté na každý krajíc položte dva plátky slaniny. Do středu rozklepněte vejce. Zapněte nádobu č. 2. Nastavte program MANUAL na 15 minut při teplotě 200 °C. Do nádoby č. 2 dejte 4 poloviny rajčat, pokapejte je olivovým olejem a posypte provensálskými bylinkami. Klobásy dejte vedle rajčat.
Fáze 2 /3
Stiskněte tlačítko SYNC, aby byla příprava v obou nádobách dokončena ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu v obou nádobách.
Fáze 3 /3
V pánvi ohřejte fazole v rajčatové omáčce. Anglickou snídani podávejte na talíři spolu s toustem, klobásami, rajčaty a fazolemi v rajčatové omáčce.