Hovězí plec s omáčkou chimichurri - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Hovězí plec s omáčkou chimichurri

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 27 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    7 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 400 g Hovězí plec

  • 4 cl Olivový olej

  • 13 g Petržel

  • 1 strou. Čerstvý česnek

  • 0.25 Červená cibule

  • 1 čl Oregáno (nebo provensálské byliny)

  • 1 čl Sušené papriky (nebo rajčata)

  • 1 pl. Červený vinný ocet

  • 0.25 čl Cukr

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si přísady.

  • 400g Hovězí plec
  • 4cl Olivový olej
  • 13g Petržel
  • 1strou. Čerstvý česnek
  • 0.25 Červená cibule
  • 1čl Oregáno (nebo provensálské byliny)
  • 1čl Sušené papriky (nebo rajčata)
  • 1pl. Červený vinný ocet
  • 0.25čl Cukr
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /6

V míse smíchejte olej se všemi ostatními přísadami (kromě hovězí plece). Plec osolte.

  • 4cl Olivový olej
  • 13g Petržel
  • 1strou. Čerstvý česnek
  • 0.25 Červená cibule
  • 1čl Oregáno (nebo provensálské byliny)
  • 1čl Sušené papriky (nebo rajčata)
  • 1pl. Červený vinný ocet
  • 0.25čl Cukr
  • Sůl, pepř

Fáze 3 /6

Do hrnce nalijte trochu oleje. Opečte plec 2 minuty z obou stran.

  • 400g Hovězí plec

Fáze 4 /6

Přidejte 70 ml vody.

Fáze 5 /6

Tlakové vaření.

Fáze 6 /6

Hrnec neotvírejte a nechte v něm plec stát dalších 7 minut. Podávejte s omáčkou.

  • 400g Hovězí plec