Studená melounová polévka - recept Blen Up | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Studená melounová polévka

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 4 hod. 21 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    1 min
  • Chlazení
    4 hod.

Přísady

1 os.

  • 150 g Meloun Charentais

  • 50 g Řecký jogurt

  • 5 cl Čerstvá pomerančová šťáva

  • 0.5 pl. Bílý vinný ocet

  • Sůl a pepř

  • 1 list Lístky bazalky

  • 1 tenký plátek Sušená šunka

Příslušenství

  • Cestovní láhev 700 ml
    Cestovní láhev 700 ml

Příprava

Fáze 1 /4

Připravte si ingredience.

  • 150g Meloun Charentais
  • 50g Řecký jogurt
  • 5cl Čerstvá pomerančová šťáva
  • 0.5pl. Bílý vinný ocet
  • Sůl a pepř
  • 1list Lístky bazalky
  • 1tenký plátek Sušená šunka

Fáze 2 /4

Vložte všechny ingredience do přístroje, počínaje melounem. Listy bazalky a sušenou šunku si ponechte na ozdobu. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!

  • 150g Meloun Charentais
  • 50g Řecký jogurt
  • 5cl Čerstvá pomerančová šťáva
  • 0.5pl. Bílý vinný ocet
  • Sůl a pepř

Fáze 3 /4

Nechte 4 hodiny chladit.

Fáze 4 /4

Těsně před podáváním ozdobte bazalkou a sušenou šunkou.

  • 1list Lístky bazalky
  • 1tenký plátek Sušená šunka