Studená melounová polévka
- Celková doba 4 hod. 21 min
- 20 min
Příprava - 1 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
1 os.
150 g Meloun Charentais
50 g Řecký jogurt
5 cl Čerstvá pomerančová šťáva
0.5 pl. Bílý vinný ocet
Sůl a pepř
1 list Lístky bazalky
1 tenký plátek Sušená šunka
Příslušenství
Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /4
Vložte všechny ingredience do přístroje, počínaje melounem. Listy bazalky a sušenou šunku si ponechte na ozdobu. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 3 /4
Nechte 4 hodiny chladit.
Fáze 4 /4
Těsně před podáváním ozdobte bazalkou a sušenou šunkou.