Mexická polévka

Mexická polévka

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • 10 min

    recipe.details.time.rest

Potraviny

  • 1 česnek
  • 1 cibule
  • olivový olej
  • 1 plechovka červených fazolí (nebo sušeného vepřového masa)
  • Fazole namočte po dobu 24 hodin a potom vaříme v nesolené vodě po dobu 1 hodiny
  • 1 šálek červené celozrnné rýže
  • 4 mrkve
  • 1 červená paprika
  • špetka chilli prášku

Postup

Uvařte rýži a připravte k promíchání. Ořechy a cibuli lehce opečte na pánvi do zlatova. Mrkev jemně nakrájejte. Opepřete a přidejte do směsi česnek a cibuli. Přidejte chilli prášek (nebo malý kus papriky bez semen, nebo zakápněte Tabasco omáčkou) Vložte vše do mixéru a vyberte funkci "horká polévka". Z mixéru vraťte vše na pánev a promíchejte s červenou fazolí a rýží.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu