Vepřové plátky v parmezánu

Vepřové plátky v parmezánu

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 4 vepřových plátků bez kosti
  • 2 lžíce mouky
  • sůl a pepř
  • 1 lžička cukru
  • 1 rozšlehané vejce
  • 75 g nastrouhaného čerstvého parmezánu.

Postup

Upravte vepřové plátky do rovnoměrného tvaru.

Smíchejte mouku se solí, pepřem a cukrem.

Obalte plátky masa v ochucené mouce.

Namočte do rozšlehaného vejce a rovnoměrně obalte v parmazánu.

Smažte 7 až 8 minut.

Nechejte okapat a podávejte s čerstvou rajčatovou omáčkou.