Treska na liškách

Treska na liškách

Hlavní chod

  • 2

    Počet osob

  • Nákladné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 2 steaky z tresky (každý 120 – 140 g)
  • 250 g lišek
  • 10 g hořčice
  • 5 snítky estragonu
  • 1 pol. lž. olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

Houby omyjte a nakrájejte na plátky. Tresčí steaky položte každý doprostřed čtverce pečícího papíru 20x20 cm. Rybu potřete hořčicí a navrch položte lišky. Přidejte snítky estragonu a olivový olej. Ochuťte solí a pepřem. Balíčky uzavřete.

Do nádoby robota vlijte vodu po značku 0,7 l. Balíčky dejte do napařovacího koše a vložte do nádoby robota. Na 15 min. spusťte program Pára.

Po ukončení programu podávejte s rýží.

TIP: Z lišek se během vaření může uvolňovat tekutina, což je obvyklé. Lišky můžete nahradit rajčaty.