Superostré kreolské krevety

Superostré kreolské krevety

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 30 velkých krevet, oloupaných
  • 150 g velkých žampionů, nasekaných
  • 1 středně velká cibule, nasekaná
  • 1 zelená paprika, nasekaná
  • 8 stroužků česneku, nasekaných najemno
  • 2 lžíce cajunského koření
  • 500 ml rajčatového pyré
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • sůl, pepř

Postup

V pánvi ActiFry rozpalte olej. Přidejte cibuli, zelenou papriku a nasekaný česnek. Vařte po dobu 6 minut.

Přisypte cajunské koření, vařte 1 minutu a pak přidejte rajčatové pyré.

Vařte po dobu 15 minut. Přidejte okořeněné krevety a vařte dalších 5 minut. Podávejte v mělké servírovací misce s vypečenou šťávou.