Stir Fry ze 3 druhů hub

Stir Fry ze 3 druhů hub

Příloha

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 2 lžičky rostlinného oleje, chcete-li
  • 1 šálek najemno nasekané jarní cibulky
  • 1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru
  • 1 nasekaný vetší stroužek česneku
  • 150 g nakrájených hub šiitake
  • 75 g nakrájené hlívy ústřičné

Postup

Ve velké pánvi na středním plameni rozpalte olej.

Přidejte jarní cibulku, zázvor a česnek.

Za stálého míchání restujte, dokud cibulka nezměkne, asi 3 - 5 minut.

Přidejte polovinu žampionů a houby šiitake a za stálého míchání restujte, dokud se většina vody nevypaří, asi 7 - 10 minut.

Z pánve přemístěte na talíř a udržujte v teple.

Vložte do pánve zbývající část žampionů a restujte asi 5 minut, dokud se většina vody nevypaří.

Přidejte hlívu ústřičnou a za stálého míchání restujte další 3 minuty.

Již připravené houby vraťte z talíře zpět do pánve.

Přidejte sójovou omáčku a hnědý cukr a míchejte, dokud se celá směs řádně neprohřeje.

Můžete ozdobit kůrou z pomeranče.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu
  • Talent Pro
    Talent Pro

    Pro labužníky, kterí se rádi oddávají požitkům při vaření a vyhledávají výjimečnou kvalitu

    zobrazit více
  • Ovation
    Ovation

    Inovativní nápad od Tefalu. Hrnce i poklice dokonale zapadjí do sebe a šetří až 50% místa*

    zobrazit více