Smažený marinovaný pstruh

Smažený marinovaný pstruh

Hlavní chod

  • 2

    Počet osob

  • Nákladné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

  • 2H00

    recipe.details.time.rest

Potraviny

  • 1 čerstvý pstruh (700 g)
  • 100g másla
  • mouka
  • 1 citron
  • čerstvá petrželka
  • 2 citrony
  • 2 stroužky česneku
  • sůl a pepř dle chuti

Postup

Pstruha důkladně propláchněte, osušte a nakrájejte na plátky. Ochuťte solí a pepřem.

Smíchejte všechny suroviny na marinádu a poté k ní přidejte plátky pstruha. Nechte marinovat dvě hodiny.

Pak každý plátek jednotlivě obalte v mouce. Do hrnce ActiFry nalijte lžíci oleje a začněte smažit plátky pstruha. Těsně před podáváním ozdobte nasekanou petrželkou.