Sladko-kyselé červené zelí

Sladko-kyselé červené zelí

Příloha

  • 6

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 1 hlávka červeného zelí, nakrouhaná
  • 1/2 šálku vody
  • 2 lžíce koncentrované jablečné šťávy
  • 2 celé stroužky česneku
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce bílého vinného octu
  • 1/2 čajové lžičky nastrouhaného zázvoru

Postup

Všechny ingredience smíchejte v pánvi Igenio a za občasného míchání vařte na mírném ohni asi 30 minut nebo do změknutí. Vyjměte česnek. Podávejte horké nebo studené.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu
  • Talent Pro
    Talent Pro

    Pro labužníky, kterí se rádi oddávají požitkům při vaření a vyhledávají výjimečnou kvalitu

    zobrazit více
  • Ovation
    Ovation

    Inovativní nápad od Tefalu. Hrnce i poklice dokonale zapadjí do sebe a šetří až 50% místa*

    zobrazit více