Ryba na provensálských bylinkách s rýží

Ryba na provensálských bylinkách s rýží

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 300 g rýže
  • 600 ml vody
  • 4 100 g steaků z lososa
  • 2 čajové lžičky olivového oleje
  • Mořská sůl podle chuti
  • Mletý černý pepř podle chuti
  • ̌provensálské bylinky
  • 2 polévkové lžíce šťávy z citronu
  • 1 svazek bylinek
  • 1 sladká paprika (na ozdobu)

Postup

Rýži vložte do multifunkčního hrnce. Přidejte vodu.

Lososa potřete směsí soli, pepře a provensálských bylinek. Podle chuti přidejte šťávu z citronu. Vložte lososa do parního košíku. Parní košík vložte do multifunkčního hrnce.

Zapněte režim RICE./CEREAL.

Naservírujte na talíř a ozdobte bylinkami a sladkou paprikou.