Ryba na kari a česneku.

Ryba na kari a česneku.

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Nákladné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 800 g filetů z ďasa mořského
  • 6 rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce kari koření
  • 3 lžíce smetany
  • 1 lžíce koriandru
  • 10 cl vody
  • sůl a pepř

Postup

Maso ďasa mořského nakrájejte na větší kostky. Oloupejte rajčata, vyjměte dužinu a rajčata nakrájejte na kostky. Rozdrťte česnek. Na termostatu nastavte teplotu 100°C v režimu Mírný var.

Rajčata, česnek, kari a vodu vložte do mísy. Ochuťte. Zavřete víko přístroje a nechte probublávat po dobu 10 minut.

Přidejte rybu a dále vařte po dobu 15 minut. Přidejte smetanu a koriandr. Zamíchejte a podávejte.