Rizoto s hráškem

Rizoto s hráškem

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 300 g rýže na rizoto
  • 1 l kuřecího vývaru
  • 1 cibule, najemno nasekaná
  • 50 g smetany
  • 2x25 g másla
  • 150 g zeleného hrášku
  • 100 g strouhaného parmazánu
  • sůl a pepř

Postup

Na termostatu nastavte teplotu 130°C v režimu Opékání. Nechte rozpustit 25 g másla a opečte na něm cibuli.

Na termostatu nastavte teplotu 100°C v režimu Rýže/Rizoto. Do nádoby přidejte rýži na rizoto a zalijte 1 litrem kuřecího vývaru. Zakryté vařte po dobu 15 minut.

Dvě minuty před koncem doby varu přisypte zelený hrášek a na konci vaření přidejte 50 g smetany, 25 g másla a 100 g strouhaného parmazánu.