Pilaf

Pilaf

Příloha

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 2 měrné šálky nebo 300 g rýže Basmati nebo Thai
  • 400 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
  • 1 najemno nasekaná cibulka
  • 50 g másla
  • sůl

Postup

Rýži opláchněte pod studenou tekoucí vodou. V nádobě smíchejte máslo, nasekanou cibuli, rýži a vývar.

Mírně ochuťte solí, ale dbejte na to, abyste jídlo nepřesolili, zvláště pokud používáte vývar v kostce. Dobře promíchejte.

Přikryjte pokličkou a zapněte. Zařízení se automaticky přepne do režimu „udržování teploty“ po asi 16 minutách vaření.