Losos se smetanovou mátovou omáčkou

Losos se smetanovou mátovou omáčkou

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Nákladné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 200 g lososa
  • 1 vaječný žloutek
  • 150 ml neochuceného čerstvého sýra fromage frais
  • zhruba 1 lžička najemno nasekané čerstvé máty
  • 1 sklenice rybího vývaru
  • sůl a pepř

Postup

Každou stranu lososa restujte asi 6 minut, obracejte opatrně pomocí podběračky.

Připravte omáčku smícháním všech ostatních ingrediencí.

Pak přiveďte k varu.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu
  • Talent Pro
    Talent Pro

    Pro labužníky, kterí se rádi oddávají požitkům při vaření a vyhledávají výjimečnou kvalitu

    zobrazit více
  • Ovation
    Ovation

    Inovativní nápad od Tefalu. Hrnce i poklice dokonale zapadjí do sebe a šetří až 50% místa*

    zobrazit více
  • Ingenio Expertise
    Ingenio Expertise

    Intensive cooking made simple and safe in a click! 

    zobrazit více