Kuřecí vývar

Kuřecí vývar

Polévky

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 1 kuřecí skelet
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 pórek
  • 1 špetka soli

Postup

Cibuli, mrkev a pórek oloupejte a nakrájejte nahrubo. Kuřecí skelet rozdělte na menší kusy.

Zeleninu, kuřecí skelet a 1,5 l vody vložte do nádoby robota s míchacím nástavcem. Přidejte sůl a na 50 min. spusťte program Pomalé vaření P2 při teplotě 95°C.

Podávejte horké.

TIP: Množství zeleniny upravte podle chuti. Použijte tento vývar na rizoto (č. 2, 98 nebo 242), polentu (č. 38) nebo do omáček.