Krevetové ravioli

Krevetové ravioli

Předkrmy

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 8 rýžových plátků
  • 500 g oloupaných krevet
  • 1 pórek - bílá část
  • 2 vaječné bílky
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • sůl a pepř

Postup

Položte rýžové plátky na vlhkou utěrku, aby změkly.

Smíchejte nasekané krevety s nakrájenou bílou částí pórku, vaječnými bílky, solí a pepřem.

Rozdělte náplň mezi jednotlivé plátky, prsty přitiskněte okraje k sobě.

Vložte ravioli na rošt nádoby s odnímatelnou rukojetí a 10 minut vařte v páře.

Podávejte horké, pokapané trochou sezamového oleje.