Kebab z pánve

Kebab z pánve

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 500g jehněčích filetů pokrájených na kostky a naložených (v 1 lžíci citronové šťávy s 1 lžičkou červené papriky)
  • 1 stroužek česneku
  • 6-7 malých cibulek
  • 2 mrkve, na tenké plátky
  • 1 Actifry odměrka olivového oleje
  • 1 sklenice drcených rajčat
  • 1 lžička soli

Postup

Cibulky, stroužek česneku a mrkve smažte po dobu 10 minut. Pak přidejte telecí filety, nakrájené na kostky a předem naložené, a smažte 10 minut.

V posledních 5 minutách doby smažení přidejte nasekaná rajčata. Celková doba smažení je 25 minut.

Tento masový pokrm můžete podávat s rýží.