Hruškovo-ovocné potěšení

Hruškovo-ovocné potěšení

Dezert

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 4 hrušky, oloupané a nakrájené na kousky
  • 40 g černého rybízu
  • 1 lžíce lesního medu
  • 80 g malin
  • 80 g borůvek
  • 200 ml rozvaru z černého rybízu (není nutné)

Postup

Hrušky smíchejte s černým rybízem a medem. Rozdělte do skleniček a zakryjte víčky.

Vařte v páře po dobu 15 minut zároveň s předkrmem a hlavním chodem.

Po uvaření sejměte víčka a přidejte k hruškám s rybízem zbytek ovoce. Dobře promíchejte. Přelijte rozvarem z černého rybízu.