Horké hroznové víno s medem

Horké hroznové víno s medem

Dezert

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 32 kuliček zeleného nebo červeného hroznového vína, rozpůlených
  • 2 lžičky tekutého medu
  • 1 vanilkový lusk
  • 4 malé kopečky vanilkové zmrzliny
  • 20 g pistácií, nasekaných

Postup

Rozdělte hrozny do skleniček. Přidejte med a vanilkový lusk, poté zakryjte víčky. Vložte skleničky do koše č. 3.

Vařte v páře po dobu 15 minut zároveň s předkrmem a hlavním chodem.

Po uvaření sejměte víčka. Na směs hroznů dejte kopeček vanilkové zmrzliny a posypte pistáciemi.