Doverské filety z mořského jazyka s mořskými plody, dušenými rajčaty a čínskými nudlemi

Doverské filety z mořského jazyka s mořskými plody, dušenými rajčaty a čínskými nudlemi

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Nákladné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 4 malé filety z platýze nebo pilobřicha
  • 200 g mražené směsi mořských plodů, rozmrazených
  • 260 g cherry rajčat, rozpůlených
  • 1 snítka čerstvého tymiánu, nadrobno nasekaná
  • vymačkaná šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř
  • 240 g čínských nebo vlasových nudlí

Postup

Rybí filety vložte na plech společně se směsí mořských plodů a cherry rajčaty. Ochuťte solí a pepřem. Posypte tymiánem a přidejte citronovou šťávu.

Vařte v páře po dobu 15 minut zároveň s předkrmem a dezertem. Po 10 minutách otevřete a přidejte čínské nudle nebo těstoviny. Zavřete, stiskněte tlačítko funkce Vitamin+ a dále vařte po dobu 5 minut.

Nudle naservírujte na talíře a na ně položte rybí filety. Smíchejte cherry rajčata s mořskými plody a přidejte olivový olej. Směs navršte na rybu.