Citronový krém

Citronový krém

Dezert

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Střední

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 6 vajec
  • 250 g cukru
  • šťáva ze 2 citronů
  • kůra z 1 citronu
  • 250 ml vody
  • 250 ml vody na vaření v páře

Postup

Ohřejte vodu, cukr a citronovou kůru.

Smíchejte s rozšlehanými vejci.

Dobře promíchejte a přeceďte.

Nalijte směs do 4 misek.

Zakryjte potravinářskou fólií.

Do nádoby s nádobou k napařování nalijte 250 ml vody.

Misky vložte do nádoby k napařování.

Přiklopte pokličku a zapněte. Zařízení se automaticky přepne do režimu udržování teploty po asi 25 minutách vaření.

Před podáváním vychlaďte.