Cheesecake s lesním ovocem

Cheesecake s lesním ovocem

Dezert

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 4 máslové nebo perníkové sušenky, rozdrcené
  • 140 g směsi čerstvého ovoce (černý rybíz, ostružiny, maliny)
  • 2 vejce
  • 30 g krupicového cukru
  • 200 ml nízkotučného krémového sýru typu Philadelphia
  • 120 g čerstvého sýru (20 % tuku)

Postup

Rozdělte sušenky na dno skleniček a upěchujte. Přidejte směs ovoce.

Ušlehejte vejce s cukrem dohladka a doběla, poté přidejte krémový sýr a čerstvý sýr.

Směs rozdělte do skleniček a zakryjte víčky. Dávejte pozor, abyste je nenaplnili příliš, protože by při vaření mohly přetéct. Vložte skleničky do koše č. 3. Vařte v páře po dobu 20 minut. Dezert podávejte vychlazený na pokojovou teplotu.