Špagety po milánsku

Špagety po milánsku

Příloha

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 250 g špaget
  • 2 lžičky oleje
  • 1 lžička soli
  • 2 litry studené vody
  • 50 g másla.

Postup

Do hrnce dejte vodu, sůl a olej.

Zapněte a přiveďte vodu k varu (to trvá asi 20 minut).

Přidejte špagety, zamíchejte a nechejte vřít 10 - 15 minut, nebo dokud nezměknou.

Ručně vypněte.

Slijte vodu.

Přidejte máslo a ihned podávejte s rajčatovou omáčkou a parmezánem.

Poznámka: vaření urychlíte, když do hrnce místo studené vody nalijete vřelou vodu z rychlovarné konvice.

Pokud použijete špagety s krátkou dobou varu, doba vaření se zkrátí na asi 5 - 8 minut.