Šafránová rýže s plody moře

Šafránová rýže s plody moře

Příloha

  • 4

    Počet osob

  • Nákladné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Potraviny

  • 2 měrné šálky nebo 300 g dlouhozrnné rýže
  • 50 ml (3 lžíce) olivového oleje
  • 1 najemno nasekaná cibulka
  • 400 ml rybího vývaru
  • 200 g mražených plodů moře (rozmrazených)
  • šafrán
  • sůl
  • pepř

Postup

Rýži opláchněte pod studenou tekoucí vodou.

V nádobě smíchejte olivový olej, nasekanou cibuli a rýži. Dobře promíchejte.

Přidejte rozmrazené plody moře.

Zalijte rybím vývarem a přidejte špetku šafránu.

Ochuťte.

Přikryjte pokličkou a zapněte.

Zařízení se automaticky přepne do režimu „udržování teploty“ po asi 16 minutách vaření.